Krachtige precisie met de nieuwe GX10 en GX20 robots

10 January 2024

Maak kennis met twee gloednieuwe EPSON GX-B SCARA-robots! Deze krachtpatsers zijn nu verkrijgbaar bij HUPICO en beloven niet alleen uitzonderlijke prestaties, maar ook ongekende flexibiliteit voor een breed scala aan toepassingen. Benieuwd waarom deze nieuwe serie een gamechanger is voor uw bedrijf? Lees snel verder!

GX10 - EPSON

De GX-B Serie levert optimale prestaties en is voorzien van industriële veiligheidskenmerken, waarmee de prestaties van SCARA-robots naar een hoger niveau worden getild met ultra-hoge prestaties en flexibiliteit.

"Deze nieuwe SCARA-robots zijn krachtige automatiseringsoplossingen met een lage total cost of ownership, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor onze partners." - Scott Marsic, Product Manager bij EPSON

Met verschillende armconfiguraties, kunnen ze gewichten tot 20 kg dragen, en met hoge doorvoer en payloads bieden de veelzijdige functies van de GX10B en GX20B machinebouwers de mogelijkheid uitdagende toepassingen met toonaangevende precisie aan te pakken.

Om de robots nog eenvoudiger te programmeren, integreren de GX-B Serie-robots naadloos met de EPSON RC+ Software. Ze maken gebruik van geavanceerde GYROPLUS® trillingsreductietechnologie voor snelle productiesnelheden en worden aangedreven door de RC700E next-generation controller met krachtige bewegingscontrole om de productiviteit te verbeteren.

GX20 - EPSON

Alle specificaties voor u opgelijst:

  • Ultra-hoge prestaties en flexibiliteit - dankzij de meerdere armconfiguraties kunt u de meest veeleisende taken met toonaangevende precisie uitvoeren.
  • Snelle cyclustijden - voor een maximale doorvoer zonder trillingen.
  • Ultiem gebruiksgemak - intuïtieve en functierijke Epson RC+ ontwikkelingssoftware helpt bij het creëren van krachtige oplossingen met een eenvoudige gebruikersinterface, geïntegreerde debugger en geavanceerde 3D-simulator.
  • Lage total cost of ownership - inclusief batterijloze encoders en Epson RC+ software zonder terugkerende licentiekosten.
  • Gebouwd voor veeleisende omgevingen - Standaard, Cleanroom (ISO3) en ESD, en Protected IP65 modellen beschikbaar.
  • Industry 4.0 klaar - geavanceerde OPC UA voor robotconnectiviteit biedt integratie en monitoring op het volgende niveau.

Beschikbaarheid

De GX10B en GX20B zijn nu verkrijgbaar via HUPICO.