40 jaar EPSON, 40 maanden garantie op uw robot

18 januari 2024

EPSON, wereldwijd de nummer één op het gebied van SCARA-robots, viert zijn 40-jarig bestaan binnen de robotica industrie. Ter ere van deze mijlpaal introduceert EPSON een buitengewone actie: 40 maanden garantie op uw robot(s).

EPSON 40 months - HUPICO

HUPICO is er trots op dat wij onze klanten deze uitgebreide garantieperiode kunnen aanbieden, wat niet alleen een tastbaar bewijs is van de duurzaamheid van de robots maar tevens een kans biedt om te investeren in de betrouwbare automatiseringsoplossingen die EPSON te bieden heeft.

Waarom nu investeren in een EPSON-setup?

Bij de aanschaf van een EPSON T-, LS-, G-, GX-, RS-, VT-, C- of N-Series robot, inclusief bijbehorende opties, kunt u profiteren van een ongeëvenaarde garantieperiode van 40 maanden op onderdelen.

Deze actie is toegankelijk voor alle HUPICO klanten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Ongeacht de activiteiten van uw bedrijf, kunt u profiteren van deze speciale aanbieding.

Details van de actie:

  • EPSON robots die in de periode van 01.01.2024 tot en met 30.06.2024 (factuurdatum) in Europa door HUPICO worden verkocht, komen in aanmerking voor een garantie van 40 maanden.
  • Geldig voor modellen: T-, LS-, G-, GX-, RS-, VT-, C- en N-Series + bijbehorende opties.
  • Garantie op onderdelen: De garantie dekt uitsluitend onderdelen.
  • Europese dekking: Beschikbaar voor alle klanten in Europa.
  • Activatie vereist: Start de garantie op door factuurregistratie en voorwaardenondertekening vóór 30.09.2024 op www.epson.eu/robotwarranty.

Lees verder voor meer details in de 'Terms en Conditions'.