Moverio BO-IC400

BO-IC400
Omschrijving

Deze nieuwe controller is ontworpen voor de Moverio smart glasses BT-35E en BT-40 en is het perfecte ontwikkelingsplatform en controller voor digitale en augmented reality-toepassingen. De controller omvat de Google Play Store1 en ondersteunt commerciële toepassingen, waaronder: hulp op afstand, bezoekerservaringen in musea, pretparken en erfgoedlocaties; ondertiteling in theaters en bioscopen; amusement voor tandartspatiënten of intra-oraal scannen.

1/ Flexibele connectiviteit

Met een USB Type-C-interface met DisplayPort Alt-modus-compatibiliteit om met de Moverio smart glasses te communiceren en een tweede USB-C-aansluiting om de batterij op te laden, gegevens over te dragen en randapparatuur aan te sluiten. Dataconnectiviteit kan worden beheerd via Wi-Fi, Bluetooth en uitbreidbare opslag van 2 TB. De controller heeft ook een audioaansluiting voor CTIA-koptelefoons.

Moverio BO-IC400

2/ Geavanceerde sensoren

De Moverio Intelligent Controller bevat een reeks sensoren ter ondersteuning van de ontwikkeling van creatieve apps en geavanceerde gebruikerservaringen. Ingebouwde sensoren omvatten GPS, 9-assige bewegingssensoren, versnellingsmeter en kompas. Hij beschikt ook over een camera met hoge resolutie, autofocus en zaklamp, evenals een ingebouwde luidspreker en microfoon

Moverio BO-IC400

3/ Intuïtief gebruiksgemak

De controller is van zakformaat en kan gemakkelijk met één hand worden gebruikt. Het geïntegreerde touchscreen voelt vertrouwd aan en aanpasbare gebruikersmodi bieden alternatieve manieren voor interactie met de controller, waaronder een trackpadmodus en aanpasbare toetsfuncties.

Moverio BO-IC400

4/ Veelzijdig ontwikkelingsplatform

Het gebruik van Android in combinatie met de Snapdragon XR1-processor, 4GB RAM en uitbreidbare opslag tot 2 TB biedt een krachtig ontwikkelingsplatform voor het creëren van geavanceerde toepassingen voor een breed scala aan gebruiksscenario's die verbeterd kunnen worden met de unieke mogelijkheden van de Moverio smart glasses.

Moverio BO-IC400