Epson RC+ Express

Epson RC+ Express beschikt over een eenvoudig te leren onderwijsomgeving, zodat gebruikers snel aan de slag kunnen. 

Deze intuïtieve omgeving is ontworpen voor de Epson T-Series All-in-One en LS-B Serie SCARA-robots.

RC+ Express by Epson - Hupico

Epson RC+ Express is een eenvoudige, visuele leeromgeving die is ontwikkeld voor gebruikers die nog niet bekend zijn met robotautomatisering en weinig tot geen programmeerervaring hebben. Eenvoudige toepassingen - zoals pick-and-place, palletiseren en depalletiseren - kunnen snel worden gecreëerd met behulp van handige, vooraf gemaakte sjablonen.

Epson RC+ Express stroomlijnt de automatisering met een gebruiksvriendelijke visuele interface, de eigen Focus Assist-technologie van Epson met automatisch gegenereerde velden voor een snelle en eenvoudige instelling, een ingebouwde 3D-simulator om toepassingen te visualiseren en te verfijnen, en andere tijdbesparende functies.

  • Visuele leeromgeving voor nieuwe gebruikers
  • Intuïtieve visuele gebruikersinterface
  • Gebruiksklare sjablonen en tutorials
  • 3D-simulator om applicaties virtueel te bouwen

RC+ Express - Hupico

Ook voor ervaren gebruikers

Voor ervaren gebruikers biedt Epson RC+ Express uitgebreide mogelijkheden met behulp van geavanceerde SPEL+-opdrachten. En als uw industriële automatiseringsbehoeften verder gaan dan Epson RC+ Express, biedt de robuustere Epson RC+-software nog meer geavanceerde mogelijkheden, plus compatibiliteit met de volledige reeks Epson SCARA- en 6-assige robots.