Zien we u op Vision, Robotics & Motion 2023?

30 mei 2023

Het automatiseren van de productieomgeving of een deel hiervan, met robotica, vision en motion kunnen het verschil maken. Het vinden en implementeren van passende oplossingen is echter vaak net zo uitdagend als tijdsintensief. Wat is er allemaal mogelijk?

U vindt HUPICO terug op Stand 96. 

Vision_Robotics_2022 Stand HUPICO

HUPICO, toonaangevend in automatiseringsoplossingen, neemt dit jaar opnieuw deel aan Vision, Robotics & Motion.

Tijdens Vision, Robotics & Motion, dat plaatsvindt op woensdag 8 juni en donderdag 9 juni in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch, kan u een compleet overzicht verwachten van slimme automatiseringsoplossingen voor de productieomgeving. 

Bij de stand van HUPICO (Stand 96) ziet u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisatie. HUPICO presenteert de nieuwe FlexFeeder in combinatie met de SCARA-robot LS6 van EPSON, uitgerust met de revolutionaire SCARAFLEX technologie. 

SCARAFLEX is in de eerste plaats een zachte en drukgevoelige veiligheidshuid voor de T- en LS-serie van EPSON. Zachte, luchtdichte sensorpads voeren continu controles uit en detecteren elke vervorming van de kunstmatige huid. In geval van een botsing, brengt de controller de robot meteen tot stilstand. Het werkproces van de robot wordt voortgezet, zodra een persoon dit handmatig bevestigt door op de resetknop te drukken.

Praktische informatie

  • Woensdag 7 juni en donderdag 8 juni 2023
  • 10u00 - 17u00
  • Brabanthallen - 's-Hertogenbosch

U vindt HUPICO terug op Stand 96.