Zeventig jaar aan ervaring. Voor u.

27 februari 2023

Met de overname van GT ROBOTIQUE in Grenoble (Frankrijk) heeft HUPICO bijna 70 jaar gecombineerde ervaring in de robotica-industrie samengebracht.

HUPICO - GT ROBOTIQUE

Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf, aangezien wij ons sinds onze oprichting hebben toegelegd op het leveren van innovatieve en geavanceerde oplossingen aan onze klanten. Met de toevoeging van de expertise en technologie van GT ROBOTIQUE & HUPICO, zijn we nu in staat een nog breder scala aan oplossingen en diensten aan te bieden om aan uw veranderende behoeften te voldoen.

Gecombineerde kennis en ervaring

De gecombineerde kennis en ervaring van ons team geeft u toegang tot enkele van de meest ervaren en bekwame professionals in de industrie. De uitgebreide ervaring van ons team in robotica, gecombineerd met ons streven naar het leveren van de best mogelijke klantervaring, zorgt ervoor dat we u het hoogste niveau van ondersteuning en advies bieden.

Sneller en beter

Naast onze uitgebreide mogelijkheden stelt de overname ons ook in staat u een nog betere after-service te bieden. Met een groter team van technici kunnen we sneller reageren op uw vragen en eventuele problemen sneller oplossen. We begrijpen dan ook het belang van tijdige ondersteuning en minimale down-time.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze overname u aanzienlijke voordelen zal opleveren en ons zal helpen om voorop te blijven lopen in de wereld van de robotica.

Blijf ons volgen voor meer updates van HUPICO en GT ROBOTIQUE.