Ultrasoon handlaspistolen van Rinco Ultrasonics

28 mei 2019

Ontdek de nieuwste versies handlaspistolen van RINCO ULTRASONICS die met slechts 600g inclusief converter hetzelfde wegen als een kopje thee! De twee handpistolen HG35-RS en HG35-EC zijn bijgevolg niet alleen ongelooflijk licht maar ook erg betrouwbaar.

Handlas toestel

Naast ergonomie heeft RINCO ULTRASONICS ook rekening gehouden met andere functies om het werken te vergemakkelijken. Deze omvatten een LED om de status van de generator aan te geven en een geïntegreerd koelsysteem om de sonotrode en omzetter op een constant lage bedrijfstemperatuur te houden. Een werklamp en een ophangoog zijn ook standaard inbegrepen. Net als alle RINCO producten zijn de nieuwe ultrasone handlaspistolen zeer eenvoudig, veilig en intuïtief te bedienen. Voor een betere grip heeft het handvat een zacht aanvoelend oppervlak. De duurzame drukknop met uiterst nauwkeurig ultrasoon triggerpunt maakt werken nog eenvoudiger. En als de converter of sonotrode ooit moet worden vervangen, kan dit in een handomdraai worden gedaan.

De nieuwe ultrasone handlaspistolen zijn ideaal voor puntlassen, snijden, klinken, invoegen, inbedden en omflenzen van thermoplasten of synthetisch textiel.

De HG35-RS is compatibel met de RDG- en SDG-generators met een frequentie van 35 kHz. De HG35-EC kan als een set worden gekocht met de Ecoline35-generator en bijbehorende servicetool.