Ontmoet onze nieuwe collega Davy

25 november 2021

Hupico is een commercieel talent rijker! Sinds 15 november vervoegt Davy Mannaerts uit Lommel ons sales team in België.

Davy Mannaerts, Technical Account Manager Hupico

Een nieuwe rol als Technical Account Manager

Na meer dan twintig jaar ervaring te hebben opgedaan bij bekende bedrijven zoals ASML en IMEC, zocht Davy naar nieuwe perspectieven.

“Sinds jaar en dag werk ik voor multinationals met een enorm aantal werknemers. Nu wil ik zelf écht het verschil gaan maken.” – aldus Davy Mannaerts

Hupico had een headhunter ingeschakeld om de juiste match te vinden voor de rol als Technical Account Manager.

“Op LinkedIn had ik aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe job. Al snel werd ik gecontacteerd. De communicatie liep heel vlot. In no-time had ik een afspraak met de zaakvoerder Johan Paul. We zaten meteen op één lijn en enkele weken later was alles al in kannen en kruiken.” – Davy Mannaerts

Hupico was op zoek naar een persoon die vanuit zijn technische expertise ondersteuning kan bieden aan klanten tijdens én na het verkoopproces. De jobomschrijving bleek Davy op het lijf geschreven. Davy zal de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg voor zijn rekening nemen.

Davy Mannaerts versterkt het Hupico Team als Technical Account Manager

Davy neemt als Technical Account Manager een prominente rol in voor Belgische klanten. Door geregeld in contact te staan met de klant, kan Hupico tijdens de projecten nog beter inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

“Als je de productie van klanten wil optimaliseren en efficiënter wil maken, is het belangrijk om open en ‘straight to the point’ te communiceren. Dat heb ik doorheen mijn jarenlange ervaring in Nederland wel geleerd (lacht). Op technisch vlak kan ik een meerwaarde bieden zodat de klant correct begeleid wordt.” – Davy Mannaerts

Hoe bevallen de eerste dagen?

“De sfeer en ‘drive’ van Hupico spreken mij heel erg aan. Heel aangenaam als je op je eerste dag binnen komt en je wordt met open armen ontvangen. De gedrevenheid van iedereen valt vooral op. Je voelt aan alle kanten dat dit een groeionderneming is. Dat triggert alleen maar mijn nieuwsgierigheid.

Met de huidige Covid-restricties is het de laatste dagen wel lastiger om even te socializen en krijg je in de wandelgangen minder mee. Maar dit komt vanzelf weer. Ik kan niet wachten om de collega's op een andere manier ook beter te leren kennen.”

Ben jij zelf ook op zoek naar een nieuwe uitdaging?