Log!Ville en HUPICO: samen sterk in schaalbare intralogistieke automatisatie

5 oktober 2023

Log!Ville en HUPICO slaan de handen in elkaar voor het thema 'schaalbare automatisatie in de intralogistiek'. Bereid u voor op inspirerende keynotes, unieke rondleidingen en een verkenning van baanbrekende technologieën.

HUPICO wordt trots partner van Log!Ville

HUPICO zal zich de komende maanden engageren als themapartner van Log!Ville, hét spraakmakende innovatiecentrum voor het logistieke ecosysteem. Samen zullen we de grenzen van logistieke innovatie verleggen en de nieuwste ontwikkelingen presenteren tijdens de aankomende themarondleidingen, die volledig gewijd zijn aan "schaalbare automatisatie in de intralogistiek." 

Van 24 oktober 2023 tot 21 december 2023 nodigen we u uit om de baanbrekende innovaties van HUPICO te ontdekken tijdens exclusieve themarondleidingen in Log!Ville. 

Ontdek HUPICO's Innovaties: Monorailsysteem van Montrac en Intelligente AMR van BeeWaTec

Als themapartner zal HUPICO tijdens deze evenementen het Monorailsysteem van Montrac en de intelligente Autonomous Mobile Robots (AMR) van BeeWaTec presenteren. Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze innovatieve technologieën die uw logistieke processen naar een hoger niveau tillen en uw bedrijf voorbereiden op de toekomst.

BeeWaTec - AMR

In een wereld die voortdurend evolueert, is het cruciaal om te streven naar intralogistieke processen die meegroeien en aanpasbaar zijn aan de veranderende behoeften van bedrijven. Tijdens dit thema zal er dieper worden ingegaan op innovatieve automatisering om de intralogistiek stapsgewijs te optimaliseren. Denk aan: de laatste generatie AGV’s, AMR’s, integratie van goods-to-person (GTP) met robot pickers, …

Meer informatie vindt u terug op de website van Log!Ville.