Hupico wenst u fijne feestdagen!

23 december 2021

Wat een opmerkelijk jaar is het geweest voor Hupico en de sector in zijn geheel.

Niet alleen in België en Nederland, maar over de hele wereld hebben we dezelfde drastische maatregelen gezien om op de pandemie te reageren.

Hupico wenst u een Zalig Kerstmis en een Gelukkig Nieuwjaar!

De afgelopen twee jaar is er veel veranderd en zijn bepaalde onderwerpen in een ander perspectief komen te staan. De verbondenheid in onze persoonlijke families én in de Hupico familie schept meer dan ooit een band en geeft ons de kracht om verder te gaan. Moeilijke tijden doorstaat men namelijk gemakkelijker als er een gevoel is van partnership.

Hoewel het voor ons allemaal moeilijke tijden zijn, blijft Hupico zeer optimistisch over zijn prognoses. We zien licht aan het einde van de tunnel. In 2021, hebben we besloten om meer dan ooit te investeren in ons team, onze verkoop- en marketinginspanningen en onze organisatie. Met een collectieve responsible state of mind zijn we dit jaar bij u blijven aankloppen met nieuwe producten en innovatieve oplossingen.

 

We verwachten dit ook in 2022 te doen en onze samenwerking verder uit te breiden. Het is duidelijk dat het tijdperk van Industrie 4.0 is aangebroken. Nu is niet het moment om ons in te houden. Nu is het tijd om lef te tonen.

Maar eerst, tijd om te ontspannen… Onze kantoren zullen gesloten zijn van 24/12/2021 tot 03/01/2022.

Wij wensen u allen een Zalig Kerstmis en een Gelukkig Nieuwjaar!

Hupico wenst u fijne feestdagen!