HUPICO voegt de Moverio BT-45C(S) toe aan zijn assortiment

30 juni 2022

EPSON kondigt de nieuwe, industriële Moverio BT-45C(S) aan voor assistentie op afstand, workflowbegeleiding en training. HUPICO neemt deze meteen op in zijn assortiment.

Moverio BT-45C(S)

EPSON zet verder de toon

EPSON, wereldwijd toonaangevend op het gebied van Smart Glasses, heeft de nieuwste generatie van zijn 3D-brillen gelanceerd. De Moverio BT-45 C(S) is ontworpen om te voldoen aan de stijgende vraag naar industriële toepassingen zoals assistentie op afstand, workflowbegeleiding en training.

Dankzij het handsfree ontwerp is de nieuwe Moverio BT-45C perfect geschikt om te voldoen aan de stijgende vraag naar AR. De 3D-bril is onder andere voorzien van een robuuste headset die op het hoofd wordt geplaatst of op een veiligheidshelm wordt gemonteerd, een binoculair doorzichtig Full HD-display, een gecentreerde camera met autofocus en ingebouwde audio. De BT-45CS bevat de extra optie van een op maat gemaakte intelligente controller die compatibel is met een breed scala aan softwaretoepassingen voor externe assistentie en workflowbegeleiding.

De Moverio 3D-bril kan worden gebruikt om personeel op locatie te verbinden met experts die op afstand zijn gevestigd, zodat informatie en begeleiding zowel visueel als verbaal kunnen worden doorgegeven.

Moverio BT-45CS

De voordelen?

  • snellere responstijden
  • hogere 'first-time fix'-percentages
  • verhoogde productiviteit
  • lagere reiskosten en bijbehorende CO2-uitstoot
  • betere werkervaring met verhoogde klanttevredenheid

De BT-45-serie is gebaseerd op EPSONs nieuwste 3D-technologie en biedt gebruikers een reeks geavanceerde functies, waaronder een breder gezichtsveld, een aanzienlijk hogere HD-weergaveresolutie, een hoog contrast, een gecentreerde HD-camera waarmee gebruikers eenvoudig hun gezichtspunt kunnen delen en een comfortabele, verstelbare en eenvoudig te dragen headset.