HUPICO neemt GT ROBOTIQUE in Grenoble over

3 februari 2023

HUPICO kondigt, via haar holding IAMTEC, met trots de overname aan van GT ROBOTIQUE, een toonaangevend robotica bedrijf gevestigd in Grenoble, Frankrijk. Deze overname is een strategische zet voor HUPICO om haar activiteiten verder te professionaliseren en te internationaliseren.

GT Robotique kantoor

GT ROBOTIQUE staat bekend om zijn expertise op het gebied van EPSON robotica en visie. Met meer dan 25 jaar ervaring in robotica ontwikkelt het bedrijf innovatieve oplossingen die overeenkomen met Industrie 4.0. Daarmee is het een ideale aanvulling op de strategie van HUPICO. Samen zullen de twee bedrijven hun krachten en expertise bundelen om klanten nog beter te helpen.

"We zijn verheugd om GT ROBOTIQUE te verwelkomen in de HUPICO-familie", zegt Johan Paul, Managing Director van HUPICO. "Door deze overname kunnen we onze activiteiten op de internationale markt verder versterken."

De reputatie van GT ROBOTIQUE op het gebied van innovatie en kwaliteit en hun ervaren team maken hen de perfecte partner om de groei in de regio te stimuleren. We kijken ernaar uit om de nieuwste oplossingen aan klanten in Frankrijk, Nederland, Luxemburg en België aan te bieden. HUPICO zal zijn oplossingen nu aan een groter aantal klanten aanbieden en onze aanwezigheid op de Europese markt verder versterken.

"HUPICO is de perfecte partner om GT ROBOTIQUE in Frankrijk over te nemen. Met hun uitgebreide kennis en ervaring in de industrie is HUPICO goed uitgerust om het bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen. Hun professionalisme wordt door EPSON zeer gewaardeerd en we twijfelen er niet aan dat ze GT ROBOTIQUE een stap verder zullen brengen." - Volker Spanier, Head of Manufacturing Solutions EMEAR at EPSON

HUPICO's overname van GT ROBOTIQUE is met onmiddellijke ingang van kracht.

GT Robotique

 

Over HUPICO

HUPICO is opgericht in 1994 en heeft zich ontwikkeld tot een absolute Industry 4.0-speler. Roboticaoplossingen, intralogistieke- en toevoersystemen en smart glasses implementeren we adequaat bij onze klanten. Van het ontwerp over de haalbaarheidsanalyse en testing tot een hands-on opleiding over het systeem. HUPICO verdeelt toonaangevende merken zoals EPSON, FlexFactory en Montratec in de Benelux.

Over GT ROBOTIQUE 

GT ROBOTIQUE werd opgericht in 1980 en is een toonaangevende leverancier van de EPSON robotica oplossingen in Frankrijk. GT ROBOTIQUE is officieel lid van de groep "Solution Providers - Industry of the Future", erkend door CCI de France en de Industry of the Future Alliance.

Mediacontact