HUPICO en Flanders Make bundelen krachten

15 juni 2023

Bij HUPICO zijn we voortdurend op zoek naar manieren om te innoveren en onze positie als toonaangevende speler op de markt van Industrie 4.0 oplossingen te versterken. Daarom verhogen we graag onze betrokkenheid bij hoogtechnologisch onderzoek als cluster member van het gerenommeerde Flanders Make.

HUPICO en Flanders Make bundelen krachten voor technologische innovatie

Wat betekent dit precies?

Als Cluster Member van Flanders Make hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van toonaangevende bedrijven, onderzoeksinstellingen en academische partners in Vlaanderen. Dit opent de deur naar een scala aan mogelijkheden voor samenwerking en kennisuitwisseling.

Door actief deel te nemen aan hoogtechnologisch onderzoek kunnen we ons innovatiepotentieel verder ontwikkelen en nieuwe oplossingen creëren die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om voorop te lopen in de nieuwste technologieën en trends, en door onze samenwerking met Flanders Make kunnen we dit doel nog beter realiseren.

Bewijs van commitment

Bij HUPICO zien we ons lidmaatschap van Flanders Make als een bewijs van ons commitment om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van hoogtechnologisch onderzoek in Vlaanderen. We geloven dat samenwerking en kennisdeling de sleutel zijn tot vooruitgang in onze productieomgevingen.

Samen zullen we blijven bouwen aan een innovatieve en duurzame toekomst!