HUPICO en EPSON zijn al meer dan 25 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden

25 augustus 2022

In 1996 startte HUPICO met de verdeling van de EPSON robots als aanvulling op het bestaande aanbod van automatiseringscomponenten. Dat bleek een schot in de roos. 26 jaar later zijn beide partijen uitgegroeid tot ware bondgenoten, die het productielandschap hertekenen.

HUPICO EPSON

Het partnership is doorheen de tijd alleen maar sterker geworden. Sinds 2006 treedt HUPICO op als officiële BeNeLux distributeur van de EPSON robots die hun toepassing vinden in onder meer de assemblage- en kunststofsector.

Een blijvend succes

HUPICO is een bedrijf dat een sterk groeiverhaal uittekent. Dat komt ondermeer door de voortdurend toenemende vraag naar robots voor het uitvoeren van nauwkeurige en repetitieve taken tijdens het assemblageproces.

De succesfactoren in de productie zijn daarnaast ook aan het wijzigen – robotisering wordt een strategisch instrument om te kunnen concurreren. De arbeidskosten stijgen ook in de goedkopere productielanden en veranderende demografie zal een factor blijven die de behoefte aan meer automatisering stimuleert.

Partnership met EPSON

HUPICO wil voor zijn klanten een solution partner zijn, niet de zoveelste leverancier. Het gedegen afstellen en programmeren van de machine is namelijk cruciaal in het slagen van de robot op de productievloer.

HUPICO staat dan ook klaar om uw systeemvereisten te evalueren en een automatiseringsoplossing te bieden die u een positieve ROI oplevert.