Hupico en BeeWaTec slaan de handen in elkaar

25 maart 2021

Een efficiënter productieproces met Autonomous Mobile Robots

In de afgelopen jaren is de trend om van statische naar dynamische fabricageprocessen over te schakelen binnen de industriële automatisatie sterk toegenomen.
Ook HUPICO volgt deze trends van nabij op.

We zijn dan ook trots om onze nieuwe strategische samenwerking aan te kondigen met de firma BeeWaTec Autonomous Mobile Robots.

BeeWaTec - Hupico collaboration

BeeWaTec biedt individuele oplossingen en algemene concepten voor lean manufacturing, agile production en Industry 4.0 waarmee u uw werkprocessen, productie en logistieke processen op een flexibele, efficiënte en veilige manier kunt beheren.

De juiste hoeveelheid materiaal op de juiste plaats en op het juiste moment

Door uw intralogistiek met automatisatieprocessen te optimaliseren bespaart u niet alleen kosten, maar ook enorm veel tijd. Autonomous Mobile Robots spelen een steeds belangrijkere rol in industriële automatisatie en vervangen traditionele transportmethoden zoals de vorkliften en transportbanden in heel wat toepassingen.

Dynamische en flexibele automatisatie

BeeWaTecs Autonomous Mobile Robots maken het mogelijk om een hoge mate van flexibiliteit aan te bieden voor uw logistieke structuur. Ze passen zich zonder moeite volledig aan de noden van uw automatisatieproces aan, hetgeen ze uiterst geschikt maakt uw productiviteit te verhogen.

We zijn er van overtuigd dat deze samenwerking een succes wordt en kijken uit naar wat de toekomst zal brengen!

Voor meer informatie over wat de Autonomous Mobile Robots van BeeWaTec voor u kunnen betekenen bekijk dan zeker de producten hieronder of download de BeeWaTec catalogus.