GT ROBOTIQUE wordt HUPICO

24 april 2023

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat GT ROBOTIQUE een nieuwe naam zal aannemen en voortaan HUPICO zal heten, in lijn met de Belgische tak.

GT ROBOTIQUE wordt HUPICO

Streven naar het hoogste niveau

De naamsverandering weerspiegelt ons streven om u het hoogste niveau van advies en service te bieden en onze activiteiten onder één naam te stroomlijnen.

De komende dagen zullen de marketingkanalen hierop afgestemd worden.

Door GT ROBOTIQUE onder de paraplu van HUPICO te brengen, kunnen we onze positie als betrouwbare innovator in industriële automatisatie verder versterken.

Maximale service efficiëntie: hoe onze geografische locaties u ten goede komen

Naast onze naamsverandering zijn we ook verheugd om aan te kondigen dat we onze serviceafdelingen gaan samenvoegen om u de beste en snelste service te kunnen bieden. Met een groter team van technici kunnen we sneller reageren op uw behoeften en sneller interveniëren bij eventuele vragen of problemen.

Op deze manier bieden we u tijdens een project - van begin tot eind - een naadloze ervaring. De integratie van onze serviceafdelingen is daar één bewijs van. Wij willen u als gewaardeerde klant bedanken voor uw vertrouwen. We kijken ernaar uit u van dienst te blijven onder onze nieuwe naam, HUPICO.(*) Als u verder nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team.

(*) De 2 organisaties blijven echter als 2 afzonderlijke juridische entiteiten werken; namelijk in de BeNeLux onder de naam HUPICO BV (met BTW nummer BE0451940519) en in Frankrijk als HUPICO SARL (met BTW nummer FR 94385181854).