EPSON heeft een systeem ontwikkeld voor het gelijktijdig beheren van meerdere EPSON robotten

22 juni 2020

Seiko Epson Corporation heeft een Epson Robot Management Systeem (RMS) ontwikkeld om gelijktijdig meerdere EPSON robotten op een productielijn te beheren met behulp van genetwerkte PC’s en tablets. Met dit systeem kunnen producenten die gebruik maken van EPSON robotten de efficiëntie van de fabrieksadministratie en het robotonderhoud verhogen.

Robot Management System

Het Epson Robot Management System maakt gebruik van PC’s en tablets die zijn aangesloten op een intranetnetwerk om de industriële robots van een fabriek centraal te monitoren, back-ups van de robotstatus te maken, firmware te updaten en tegelijkertijd de besturingsprogramma’s bij te werken.

In het verleden moesten gebruikers van industriële Epson-robots de robots individueel bewaken en voor elke robot afzonderlijk programma-instellingen invoeren, enzovoort. Het maken van regelmatige back-ups en het uitvoeren van onderhoud in fabrieken met meerdere robots kon ingewikkeld en tijdrovend zijn, en het kostte tijd en moeite om de bewerkingen te herstellen wanneer zich problemen voordeden. Het Epson Robot Management System verhoogt de efficiëntie van de fabrieksbewerkingen door deze problemen op te lossen.

Voor meer info contacteer ons hierover.

Schema Robot Management System