EPSON biedt meer dan 300 SCARA robots aan

8 september 2022

HUPICO biedt u met de EPSON robots meer keuze dan ooit tevoren. Met meer dan 300 verschillende SCARA modellen, met een armlengte variërend van 175-1000mm en een laadvermogen tot 20kg, zijn we ervan overtuigd dat we u het ideale model kunnen bieden met de juiste configuratie voor uw toepassing.

EPSON - 300 SCARA overzicht

Uw productie op maximale snelheid

De SCARA robots van EPSON werken uiterst nauwkeurig en met een impressionante snelheid in vele toepassingen en productieomgevingen - vaak tot 24 uur per dag. HUPICO’s productassortiment omvat dan ook de meest uitgebreide SCARA-modelreeksen wereldwijd, 6-assige robots, controllers en software.

EPSON - 300 SCARA Robots

Componenten positioneren en monteren

Handmatig ingrijpen bij het positioneren en monteren van componenten kan inefficiënt en foutgevoelig zijn. Het is ook algemeen bekend dat de menselijke arm beperkt is in mobiliteit. Dankzij de optimale interactie van as 1 en as 2 hebbende EPSON robots maximale mobiliteit en kunnen ze de kleinste componenten nauwkeurig assembleren - elke keer weer.

Testen, meten, controleren

Kwaliteitscontrole, test runs en metingen vereisen een zeer nauwkeurige registratie. HUPICO koppelt de EPSON robots aan een krachtig beeldverwerkingssysteem. De sensoren geven dan een duidelijke notificatie als een apparaat of product afwijkt van de tolerantiewaarden.

Pick & Place

Het laden en lossen van transportbanden en palletten zijn slechts enkele voorbeelden van taken die de EPSON robots nauwkeurig en betrouwbaar kunnen uitvoeren. Werkcellen kunnen worden omgebouwd tot productie-eilanden.

Bent u benieuwd naar wat SCARA robots voor uw applicaties kan betekenen?