Eerste ontmoeting tussen onze Franse en Belgische collega's

31 mei 2023

Bij HUPICO geloven we sterk in het belang van internationale samenwerking en het uitwisselen van best practices onderling. Op 30 en 31 mei hadden we het genoegen om onze Franse collega's naar Gent te brengen voor een eerste ontmoeting sinds de fusie.

Samenkomst 2023 - HUPICO

Een boeiende agenda: Op de eerste dag begonnen onze Franse collega's met een treinreis naar Gent. Na een eerste kennismaking en een snelle lunch, werden er verschillende inspirerende sessies gehouden. Onderwerpen over onze eigen robotcellen, flexibele toevoersystemen en best practices kwamen uitgebreid aan bod. Vervolgens zakten we af naar Gent centrum, voor een toeristische wandeling met de nodige horecastops.

Samenkomst HUPICO

De tweede dag begon met een informatieve sessie over de introductie van onze CRM-software, gevolgd door presentaties over de after-sales service, onderhoudscontracten en marketingupdates. Een welverdiende koffiepauze werd opgevolgd door een fotoshoot - to be continued - en een laatste sessie over onze eigen robotcellen. 

Deze bijzondere eerste ontmoeting tussen de Franse en Belgische collega's was het gelegen moment om kennis en nieuwe ideeën uit te wisselen. Door te leren van elkaars expertise, zijn we klaar voor de meest uitdagende automatisatieoplossingen. 

Samenkomst HUPICO