Epson RC+ Express: Robot-leeromgeving zonder code

10 november 2021

Epson RC+ Express beschikt over een eenvoudig te leren onderwijsomgeving, zodat gebruikers snel aan de slag kunnen. 

Deze intuïtieve omgeving is ontworpen voor de Epson T-Series All-in-One en LS-B Serie SCARA-robots.

RC Express Hupico

Snel aan de slag met uw robotsysteem

Epson RC+ Express is een eenvoudige, visuele leeromgeving die is ontwikkeld voor gebruikers die nog niet bekend zijn met robotautomatisering en weinig tot geen programmeerervaring hebben.

Eenvoudig te navigeren

Duidelijke, intuïtieve, visuele gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om belangrijke functies zoals joggen, grijperbediening en beweging te leren en te beheren.

Ga meteen aan de slag

Profiteer van de kracht en flexibiliteit van een programmeertaal met scripttekst, met een eenvoudig te volgen blokindeling.

RC+ Express - Hupico

Vlotte installatie

De gepatenteerde Focus Assist-technologie van Epson biedt tools voor snel leren met automatisch gegenereerde velden voor een snelle installatie van toepassingen.

Bevat gemeenschappelijke toepassingssjablonen

Maak snel algemene pick-and-place-, palletiseer- en depalletiseertoepassingen met kant-en-klare sjabloonprogramma's en tutorials.

Automatisering voor iedereen

Epson RC+ Express maakt krachtige automatiseringsmogelijkheden mogelijk voor een reeks scenario's in verschillende industrieën. Bovendien kunt u met de eenvoudige visuele bouwersinterface snel aan de slag met industriële automatisering zonder dat u een hoogopgeleide ingenieur nodig heeft.

RC+ Express Robot software

Een oplossing die met u meegroeit

Voor ervaren gebruikers biedt Epson RC+ Express uitgebreide mogelijkheden met behulp van geavanceerde SPEL+-opdrachten. En als uw industriële automatiseringsbehoeften verder gaan dan Epson RC+ Express, biedt de robuustere Epson RC+-software nog meer geavanceerde mogelijkheden, plus compatibiliteit met de volledige reeks Epson SCARA- en 6-assige robots.