Toekomst van Intralogistiek: BeeWaTec's Autonome Mobiele Robots

19 juli 2023

Maak kennis met het innovatieve BARY systeem dat uw logistieke processen naar een hoger niveau tilt en uw bedrijf klaarstoomt voor de toekomst. In het najaar nodigen we u graag uit op een demosessie om deze innovatieve technologie zelf te ontdekken.

Autonomous Mobile Robots - HUPICO

1. Flexibel en simpel: Met BeeWaTec's BARY systeem ervaart u een snelle en moeiteloze installatie dankzij SLAM (Simultaneous Localization and Mapping) met op contour gebaseerde navigatie. Er is geen voorprogrammering of vaste routes nodig. Deze autonome robots zijn volledig vrij configureerbaar en kunnen op elk moment dynamisch van route veranderen, waardoor de complexiteit van uw logistieke processen aanzienlijk wordt verlaagd.

2. Schaalbaar en modulair uitbreidbaar: De BARY oplossingen zijn volledig aanpasbaar zonder structurele veranderingen aan uw infrastructuur. Dit betekent een snelle projectimplementatie en moeiteloze verdere uitbreiding met meerdere BARY's, zonder bijkomende installatie. Uw logistiek groeit met uw bedrijf mee, zonder belemmeringen.

3. Collaboratief en coöperatief: Veiligheid staat voorop bij BeeWaTec. De Autonome Mobiele Robots zijn gecertificeerd voor gebruik in gemengde omgevingen, waar ze naadloos samenwerken met uw werknemers. Dit zorgt ervoor dat werknemers meer tijd kunnen besteden aan waarde toevoegende activiteiten, terwijl de robots manuele processen automatiseren en optimaliseren.

4. Betrouwbaarheid van het proces en verhoogde efficiëntie: Het BARY systeem staat garant voor hoge economische efficiëntie door zich aan te passen aan de actuele situaties in uw logistieke omgeving. Dit resulteert in een vloeiend proces zonder stilstand tussen de verschillende stappen. 

5. Meerdere systemen en order management: Met het centrale configuratiemanagement is het eenvoudig om transportorders te genereren en uw logistiek perfect te stroomlijnen.

6. Compatibel: Integreer het BARY systeem naadloos in uw reeds bestaande systemen. Dankzij de eenvoudige verbinding met randapparatuur verloopt de implementatie soepel en zonder onderbrekingen.